Studien Finner Att Vita Respondenter Är Mer Medvetna Om Bitcoin Jämfört Med Svarta Och Spansktalande Respondenter

Studien finner att vita respondenter är mer medvetna om Bitcoin jämfört med svarta och spansktalande respondenter.

En ledande finansiell webbplats, SimpleMoneyLyfe, släppte idag resultaten av den mest omfattande studien som någonsin genomförts i kryptobranschen

Studien avslöjar medvetenheten om kryptovalutamarknaden efter etnicitet och kön, bland andra faktorer relaterade till kryptovalutor och blockchain-industrin.

Efter att ha analyserat exklusiva undersökningsresultat och offentliga databaser drog SimpleMoneyLyfe-forskare slutsatsen att män är mer benägna att vara medvetna om Bitcoin än kvinnor. Intressant nog rapporterar studien också att Bitcoin är suveränt bland årtusenden, där 67% av dem säger att de gynnar Bitcoin framför guld.

Rampant Disparity In The Crypto Industry

SimpleMoneyLyfe-studien är baserad på datauppsättningarna från november 2019 till januari 2021. Hittills är det den mest omfattande studien hittills i kryptorummet, och den träffar konsumenter, akademi och den privata industrin där det gör ont mest – häftigt skillnad. Hittills har inga andra studier upptäckt en sådan ojämn skillnad i kryptoindustrin.

Flera andra intressanta faktorer relaterade till kryptovalutor och blockchain-industrin behandlas i allmänhet i studien.

En Snabb Ögonblicksbild Av SimpleMoneyLyfe-Studien

SimpleMoneyLyfe-studien förnekar förutsättningen att en majoritet av kryptovalutans transaktionsvolym kommer från kriminell verksamhet. I själva verket är transaktionsvolymen för kryptovaluta som används i kriminell verksamhet bara knappt 0,34% av den totala volymen globala kryptotransaktioner. Det motsvarar bara 10 miljarder dollar.

Bitcoin hamstrare innehar en majoritetsandel av Bitcoin för närvarande var 2% av kryptoplånböckerna innehar 95% av alla Bitcoin. Det inkluderar tidiga Bitcoin gruvarbetare / investerare, finansiella institutioner och regeringar runt om i världen.

Bland manliga och kvinnliga respondenter i åldern 18+ och äldre rapporterade 78% att de var medvetna om Bitcoin. Å andra sidan rapporterade endast 71% av de kvinnliga respondenterna att de var medvetna om Bitcoin.

Med tanke på framtiden konstaterar rapporten att USA kommer att locka massiva blockchain-investeringar eftersom det kommer att ligga i framkant inom blockchain-innovation, med en imponerande summa på 4,2 miljarder dollar som förväntas spenderas på blockchain-lösningar bara i USA.

När det gäller medvetenhet om Bitcoin och kryptovaluta, förvänta dig att brist på medvetenhet kommer att minska med en ökning av kryptovalutor och blockchain-adoption globalt.